Yritys

Hämeen LVIS-Laitehuolto Oy on entisellä nimellä toiminut Lvis-laitehuolto M. Viitanen. Matti Viitanen aloitti yritystoiminnan toiminimellä Hämeen alueella vuonna 1998.

Matti Viitanen


Ensimmäinen kontaktini LVI alan asioihin oli LVI teknikkojen toimeenpanema Talonmies –kurssi Tampereella lokakuussa 1972. Kävin kurssin saadakseni sivutoimisen talonmiehen paikan, johon sisältyisi edullinen asunto. Näin myös kävikin. Toimin tällöin autonasentajana Auto-Bernerillä Tampereella. Hämeenlinnan seudulle muutimme kesäkuussa 1973 ja siirryin töihin Auto Cityyn. Aika tällä työnantajalla jäi lyhyeksi, sillä Velj. Helander Oy haki öljypoltinasentajia ja siirryin heidän palvelukseensa vuoden 1974 alusta alkaen. Toimin poltinasentajana Velj. Helander Oy:llä 11 vuotta.

Sivutoimisena LVI yrittäjänä aloitin 2.5.1985. Olin silloin Rautaruukilla LVI huoltotöissä. LVI-Laitehuolto merkittiin elinkeinokortistoon 27.1.1986. Tentin öljypoltin ja sähkön D-luvat, ja päätoimisena yrittäjänä aloitin 29.8.1986. Sähkölupien myötä nimi muuttui LVIS-Laitehuolloksi.

Nyt maaliskuussa 2009 siirtyessäni eläkkeelle voin todeta, että töitä on aina riittänyt ja lomatkin on tullut pidettyä. Nyt alkaa taas uusi ajanjakso. Aikaa jää enemmän perheelle ja lapsille sekä lastenlapsille. Matkailuauto- ja moottoripyöräharrastus sekä lentolomat pitävät maailman kuvan avarana edelleen.

Omalta osaltani toivotan Petterille onnea ja menestystä yrittäjän urallaan.

Matti loi vakaan, turvallisen ja luotettavan yrityksen asiakkailleen ja itselleen näiden vuosien aikana. Jäädessään eläkkeelle Matti halusi saada yritykselleen hyvän ja ammattitaitoisen jatkajan.

Petteri VikeväkorvaMinä, Petteri Vikeväkorva, tutustuin Mattiin vuoden 2008 aikana ollessani hänellä työtekijänä. Tällöin meille syntyi kipinä muuttaa toiminimi osakeyhtiöksi, jotta saisimme edelleenkin palvella asiakkaita kokonaisvaltaisesti. Ei muuta kuin tuumasta toimeen ja niin synnytettiin osakeyhtiö, jossa Matilla oli toimitusjohtajan sekä omistajan rooli.

Vuoden 2009 alussa teimme sitten lopulliset osakekaupat ja näin siirsimme yhtiön omistuksen minulle ja samalla saimme Matille pehmeän laskun eläkepäivien viettoon. Historiasta Matti kertoo paremmin kuulumiset ja hänen aikaiset tapahtumat.

Itse olen pitkän linjan asentaja. Koulutukseltani olen sähköasentaja ja työskenellyt 19 vuotta eri yrityksissä, mutta nyt vasta tunnen olevani sellaisessa työssä, jossa pääsen parhaiten palvelemaan asiakkaita ja heidän tarpeitaan. Minulle tämä työ on haastavaa etenkin silloin kun saan vastata teknillisistä ongelmista, joita on mukava ratkoa asiakkaita palvellen.


Työn vastapainoksi juokseminen on hyvä tapa rentoutua sekä puhdistaa ajatuksia...  Ensimmäinen Helsinki City Marathon alkamassa, mutta ei viimeinen.